Vélemények Maca por fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Molnár Szabolcs, Hódmezővásárhely – Prosztataproblémák, Vitalizálás, Vágyserkentés, Potencianövelés

„Őszintén szólva én azt se tudtam mi ez a maca. Problémáim voltak a prosztatámmal, de azt hittem ez a korral jár együtt. A feleségem unszolására kezdtem el fogyasztani, és valóban enyhült a prosztatamegnagyobbodás mértéke. Ezen kívül pedig valahogy sokkal több energiám van, jobban bírom a munkát is. És tényleg hat a nemi vágyra és potenciára is, aminek mindketten örülünk a feleségemmel.”

Szabó Dániel, Abony – Potencianövelés, Vágyfokozás

„Az utóbbi időben problémáim voltak a férfiasságommal, ami rendkívül rosszul érintett és szégyelltem is a dolgot. Emiatt szinte már alig mertem közeledni a kedvesemhez, ő pedig nem értette a helyzetet. Aztán megbeszéltük szerencsére és közösen kerestünk megoldást, így döntöttünk a maca mellett, amit a párom is elkezdett fogyasztani velem együtt. Nos az ízét nem annyira szeretem, viszont a hatása az meggyőzött! Hála az égnek újra férfinak érzem magamat, sőt a korábbinál sokkal jobban vonzódom a páromhoz, és ő is dicséri az ágyban nyújtott teljesítményemet. És ő is felszabadultabb ezen a téren, egyszóval azóta mindketten jobban élvezzük az együttléteinket.”

Kissné Bodoki Nóra, Debrecen – Termékenység

„Már  hosszú hónapok óta próbálkoztunk a férjemmel a kisbaba összehozásán, de csak nem akart sikerülni. Ez egyre jobban frusztrált mindkettőnket. Így elkezdtünk természetes módszerek után kutatni, és a maca mellett döntöttünk. Eleinte csak azt vettük észre, hogy sokkal jobban kívánjuk egymást, és végre eltűnt az együttléteinkből a görcsös akarás és feszültség. És igen, végre megfogant a mi pici babánk és már 5 hónapos terhes vagyok. Elmondhatatlanul boldogok vagyunk! És ezt biztos hogy leginkább a macának köszönhetjük, hiszen semmi más változás nem történt. ”

Hajdú Csilla, Tiszakécske – Menopauza, Vágyserkentés

„A változókori panaszok miatt kezdtem el fogyasztani a macát, mert mind lelkileg, mind testileg megviselt a menopauza. Nem azonnal hatott persze, de kis idő elteltével elkezdtek enyhülni a kellemetlen tünetek, a hőhullámok gyakorisága és erőssége is csökkent, kiegyensúlyozottabbá váltam lelkileg is. Ráadásul a csökkent nemi vágyam is visszatért, aminek a férjem is örül. Sőt, már ő is fogyasztja, és érezhetőek áldásos hatásai nála is. A macával sokkal elviselhetőbb a változókor, és már nem érzem ezt tragédiának, hanem az élet természetes részének élem meg.”

Nagy Tibor, Mezőkövesd – Nemzőképesség, Potencia

„A feleségemmel már jó ideje próbálkoztunk összehozni a babát, de sajnos nem sikerült. A vizsgálatok során kiderült, hogy eléggé alacsony a spermaszámom. Mivel előbb természetes módszereket akartunk kipróbálni, ezért kezdtem el fogyasztani a maca port. Szinte hihetetlen de a kontrollvizsgálaton már rendben volt a spermaszámom, így nagyon bizakodóak vagyunk a feleségemmel. Ráadásul valóban férfiasabbnak érzem magamat, és valahogy sokkal felszabadultabbak vagyunk mindketten a szeretkezéseink alatt, és ez biztos meghozza a sikert baba téren is.”

Takács Szilvia, Kiskunhalas – Menstruáció, Hormonszabályozás, Vágyserkentés

„Világ életemben küzdöttem a rendszertelen menstruációval, görcsökkel, és hormonális problémáim is voltak. Gyógyszereket is szedtem, de úgy éreztem ideje lenne valami természetes segítséget találni. A maca mellett döntöttem. Eleinte nem sokat éreztem, de továbbra is fogyasztottam és ma már szinte teljesen rendben van a menstruációm. A fájdalmak is mérséklődtek, van hogy semmi nyomuk nincs. Ma már semmilyen gyógyszert nem szedek, és egészségesebben is táplálkozom és élek. A macát már a párom is fogyasztja, és azt vettük észre, hogy valóban jobban kívánjuk egymást, és az együttléteink is élvezetesebbek és aktívabbak.”

Horváth Laura, Budapest – Immunerősítés, Vágyserkentés

„Eleinte multivitamin-készítményeket kerestem, de rájöttem, hogy a természetes megoldásoknál nem lehet semmi se hatékonyabb. A maca pedig komplett multivitaminnak tekinthető, ráadásul teljesen természetes is. Én már pár napi fogyasztás után éreztem a vitalizáló hatását, ami egyre csak fokozódott. Ráadásul az immunrendszernek is jót tett, mivel messzire elkerülnek mostanában a betegségek. Fizikailag és szellemileg is sokkal jobban teljesítek, és végre jut erőm sportolni is. És bár nem is emiatt kezdtem el fogyasztani, de jelentősen nőtt a szexuális vágyam is, ami a párkapcsolatomnak is kimondottan jót tett.”

Csobod Edit, Kőszeg – Női vágyserkentés, potencianövelés

„Valahogy az utóbbi időben kevésbé kívántam a szeretkezéseket a párommal, pedig ugyanúgy szeretem, mint mikor megismerkedtünk. Nem is értettem a dolog okát, és nem akartam őt megbántani azzal, hogy állandóan elutasítom a közeledését. Nagyon kellemetlen volt ez a helyzet számomra. De szerencsére a maca por segített, és visszaadta a szexuális vágyamat. Sőt még a réginél is jobban kívánom a páromat, és valahogy sokkal jobban mennek a dolgok az ágyban, mindkettőnk több örömet lel az együtt töltött éjszakákban.”