Női Vágyfokozó Maca por ☀ 7 + 1 tudnivaló a Macáról

Mai felgyorsult és stresszel teli életünkben nagyon gyakori, hogy a párok kezdetben izgalmas és mindkét fél számára kielégítő szexuális élete ellaposodik, ritkulnak vagy teljesen el is maradnak az együttlétek. A nők szexuális vágya sokszor jelentős mértékben csökken, aminek a kapcsolat láthatja kárát.

Ráadásul a rendszeres és kielégítő szexuális élet mindannyiunk számára szükséges a testi és lelki egészségünk megőrzése szempontjából.

Sok nő valójában nem is elégedett szexuális életével, aminek következtében nem is kívánja az együttléteket igazán. Ez pedig korántsem feltétlenül a férfi partner hibája, ugyanis a női szervezetben rendkívül összetett és bonyolult folyamatok eredményeként izzik fel a szexuális vágy, s amennyiben valamilyen hormonális vagy egyéb probléma áll fenn, akkor ez a folyamat nem tud tökéletesen végbemenni.

Azonban szerencsére létezik természetes megoldás a vágy felperzselésére, a libidó növelésére, méghozzá a maca gyökér formájában. A maca növényt már évezredek óta használja az emberiség vitalizálásra, az erőnlét javítására, potencianövelésre, valamint a libidó fenntartására és növelésére.

A maca mindkét nem szexuális vágyára és teljesítményére roppant pozitívan hat, mivel az agyalapi mirigy működését befolyásolja, ami által szabályozza és egyensúlyba hozza a hormonháztartást. S mindezt teljesen természetesen, mellékhatások okozása nélkül éri el, ráadásul még számtalan egyéb egészségre kifejtett jótékony hatással is rendelkezik.

7 + 1 tudnivaló a vágyfokozó Macáról

1.) Növeli a medencekörnyék vérellátásátmenstruacio-pms-progeszteron-petefeszek-12

A maca fokozza a medence környékén elhelyezkedő szervek, így a nemi szervek vérellátását is, aminek köszönhetően támogatja a petefészkek és a herék működését is.

A fokozódó vérbőség okán pedig a nemi szervek érzékenyebbé válhatnak, valamint könnyebben és gyorsabban érhetnek el a nők orgazmust, ami ráadásul hosszabb és gyönyörtelibb is lehet a korábban tapasztaltaknál.

2.) Helyreállítja a hormonális egyensúlyt

A maca gyökér adaptogén képességeinek köszönhetően egyensúlyba hozza a túl alacsony és a túl magas szintű hormonokat a szervezetben, ami számtalan problémát képes megoldani. A hormonok roppant érzékeny egyensúlyának csekély mértékű felborulása is rengeteg bajt, betegséget kiválthat, ráadásul erőteljesen kihat a szexuális vágyra és teljesítményre is.

A maca tehát hozzájárul a hormonháztartás egészséges egyensúlyához, amivel megőrizheti vagy visszaszerezheti a normális szexuális vágyat és teljesítőképességet.

3.) Segíti a szexuális vágy létrejöttét

A macában jelentős mennyiségű cink található, ami nélkülözhetetlen elem a szexuális vágy kialakulásának folyamatában. Éppen ezért a cinkhiány gyakran okoz szexuális érdektelenséget, csökkent vágyat.

A maca a benne lévő nagy mennyiségű cink segítségével hozzájárul a nők libidójának megtartásához, így akadály nélkül jöhet létre a szexuális vágy.

4.) Oldja a szexuális gátlásokat, fokozza a gyönyört

A maca természetes összetevői segítségével jelentősen növeli a szexuális vágyat, miközben oldja a szexuális gátlásokat, félelmeket is. Ennek köszönhetően a szexuális együttlétek sokkal önfeledtebbek, érzékibbek, vadabbak és gyönyörtelibbek lehetnek mindkét fél számára.

Így kifejezetten ajánlott azoknak a hölgyeknek, akik eddig leginkább csak a fantáziájukban éltek át vérpezsdítő szexuális kalandokat, mert a valóságban sosem merték igazán megélni erotikus álmaikat.

A maca segít a nőknek abban, hogy át merjék magukat adni a a szexuális vágyaiknak, s így valódi gyönyörökkel teli éjszakákban lehessen részük.

5.) Szabályozza a menstruációt, enyhíti a fájdalmakatmenstruacio-pms-progeszteron-petefeszek-06

A maca a hormonkiegyensúlyozó hatásának köszönhetően roppant eredményesen képes helyreállítani a rendszertelen menstruációt, valamint a görcsöket, fájdalmakat és egyéb kellemetlen kísérőtüneteket is hatékonyan csökkenti, szünteti meg.

Ráadásul a nők többségét sújtó premenstruációs szindróma panaszait is mérsékelheti, megszüntetheti, ami többek között mellfeszüléssel, fejfájással, fokozott ingerlékenységgel és hangulatváltozásokkal jár együtt.

6.) Enyhíti a változókori tüneteket

A maca a menopauza korába ért hölgyek számára is komoly segítséget jelenthet, mivel a változókorban drasztikusan lecsökken az ösztrogén és a progeszteron szintje is a nők szervezetében. S habár ez egy teljesen természetes folyamat , mégis rendkívül sok kellemetlen panasszal, sőt, akár komoly egészségügyi kockázatokkal is együtt jár.

A maca a változókorban is segít a hormonális egyensúly megtartásában, így mérsékelheti az olyan tüneteket, mint a hőhullámok, az éjszakai izzadás, a hangulatingadozások, a hüvelyszárazság, de a csökkenő libidón is segíthet.

7.)  Fokozza a termékenységet

A maca igen jótékonyan hat a termékenységre, amit főként az ösztrogénszint szabályozásának köszönhet. Ugyanis amennyiben túl alacsony vagy túl magas az ösztrogén szintje a szervezetben, akkor ez megakadályozhatja a megtermékenyülést. De ha létre is jön a fogamzás, akkor problémák adódhatnak a magzat kihordása közben a nem megfelelő ösztrogénszint miatt.

A maca tehát hozzájárul a fogamzás létrejöttéhez, valamint a terhesség alatt is támogatja a magzat egészséges fejlődését.

+ 1.) Vágyfokozáson túli jótékony hatásokmannavita-maca-250g

A maca vágyfokozó és szexuális teljesítményt javító hatásain túl még rengeteg egyéb egészségre jótékony képességgel rendelkezik. Így többek között vitalizálja teljes szervezetünket, növeli fizikai és szellemi teljesítőképességünket, fokozza a stressztűrést, mérsékli a depressziót, valamint javíthatja a kedélyállapotot. 

A Mannavita Maca Por tehát hatékony segítséget nyújthat a nőknek szexuális vágyuk megtartásában vagy újbóli felébresztésében, az örömtelibb és szenvedélyesebb együttlétek átélésében, valamint a gyorsabban elérhető és hosszabban tartó orgazmus elérésében.

A Mannavita Maca Por ezen túl számtalan egyéb egészségmegőrző hatással is rendelkezik, miközben nem kell tartani semmilyen káros mellékhatásától sem, hiszen teljes mértékben természetes eredetű és összetételű. 

Próbálja ki Ön is, hogy mire képes a természetes maca por, és élvezze a gyönyörökkel teli, buja és érzéki szexuális életet!